Specialist in industriële transmissies en assen

HDM Drivelines is gespecialiseerd in transmissies en assen met een industriële achtergrond. Als dé dealer van Nederland van DANA, DANA Spicer Off-Highway en Carraro is HDM Drivelines in staat om alle reparaties en revisies van deze merken uit te voeren. Daarnaast is HDM Drivelines ook gespecialiseerd in diverse andere merken als Allison, ZF en Funk.

 

Storing onderweg?

Heeft u een storing onderweg? De monteurs van HDM zijn opgeleid om u, met een goed uitgeruste servicebus, weer op weg te helpen.

 

Orginele onderdelen in ons magazijn

Naast deze expertise in reparaties en onderhoud heeft HDM Drivelines een groot magazijn waarbij bijna alle originele delen van de merken DANA, DANA Spicer Off-Highway en Carraro voorradig zijn om u snel op pad te helpen. Hiertoe behoren ook compleet gereviseerde transmissies, waardoor we u snel kunnen voorzien van de juiste transmissie.

Bent u op zoek naar een transmissie, onderdelen of heeft u een probleem met uw transmissie of as?
Bel dan gerust naar +31 10 591 26 11 of stuur ons een mail op sales@hdm.nl

Business cases

Je kan rekenen op onze service in deze markten:

Industrial

Het laden en lossen van Cargo is een precisie job. Uw klanten verwachten dat u dit binnen bepaalde tijdsschema’s kunt. Stilstand is daarom een no-go.
Als specialist in de transmissies is HDM een begrip in de haven en daarbuiten. Jarenlange ervaring maken van HDM de beste reparatiepartner voor nu en de toekomst.

Of dit nu is voor een storing, of een revisie in de werkplaats, wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg.

Off-Highway

Vertrouwen in uw voertuig is essentieel. Of u nu het land moet ploegen, het asfalt walst of een stuk grond moet afgraven, een aandrijfas brengt u van A naar B.
HDM is al jaren gespecialiseerd in het reviseren van aandrijfassen van diverse grote merken zoals DANA en Carraro. Doet u liever zelf het onderhoud, maar wilt u wel originele onderdelen vanuit de fabriek toepassen? Hierin kan HDM u ook zeker van dienst zijn.

Officiële partners