Specialist in motorenonderhoud

HDM is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en reviseren van Diesel- en Gasmotoren voor Maritieme, Offshore en Industriële toepassingen. Als geautoriseerd dealer van MTU, Northern Lights, Detroit Diesel en MWM is HDM in staat om onderhoud, reparaties en revisies van deze merken uit te voeren volgens de fabrieksnormen.

 

One-stop shopping beleid

HDM heeft een one-stop-shopping beleid voor grote relaties in onder andere de Petrochemie, Offshore en fleetowners. HDM biedt ook de mogelijkheid om uw gehele motorpark te onderhouden.

HDM kent geen grenzen. Binnen- of buitenland, u kunt op HDM rekenen. HDM voert onderhoud, reparaties en revisies desgewenst uit in onze werkplaats of op locatie.

 

Storing onderweg?

Heeft u een storing onderweg? De monteurs van HDM zijn opgeleid om u, met een goed uitgeruste servicebus, weer op weg te helpen.

Business cases

Je kan rekenen op onze service in deze markten:

Yachting

Jachten worden met veel finesse en nauwkeurigheid gebouwd. Hierbij is de motor het kloppend hart van dit vakwerk. HDM heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en reviseren van deze motoren. Wij doen waar we goed in zijn en waar onze passie ligt. Of dit nu in een van de havens in Nederland, Europa of zelfs in de andere delen van de wereld is, wij bieden u waar dan ook de beste service.

Marine

Door de jaren heen heeft HDM onderhoud gepleegd aan alle soorten dieselinstallaties voor maritieme toepassingen. Voortstuwing, generator of pompmotoren, we kunnen er allemaal voor zorgen.

In de afgelopen decennia zijn veel schepen bezocht door HDM-engineers. Op de Nederlandse rivieren, in internationale havens maar ook volop in bedrijf op zee. Geen berg te hoog, geen zee te diep.

Vroeger, nu en in de toekomst: wij onderhouden uw motoren en houden ze in betrouwbare conditie.

Offshore

HDM is al jaren een begrip in de offshore-business. Monteurs zijn gecertificeerd, medisch, fit to work en offshore getraind. Jarenlange ervaring maakt van HDM de beste reparatiepartner voor uw diesel- en gasmotoren.

HDM heeft contracten en overeenkomsten met verschillende merken zodat het hele motorenpark kan worden onderhouden. Efficiënte one-stop-shopping door allround monteurs.

Offshore? Natuurlijk kunnen we dat!

Off-Highway and Industrial

Een betrouwbare motor is essentieel voor uw bedrijf. HDM heeft alle vaardigheden en ervaring in huis om uw motoren op het hoogste niveau te houden. HDM houdt u weer op de weg, in de lucht en op het goede spoor. HDM is een onafhankelijke servicedealer voor grote motormerken. HDM is een flexibel en professioneel bedrijf, en kent de wereld van uw branche.

Een uitstekende partner dus voor uw verbrandingsmotor, waar deze ook voor gebruikt wordt. HDM biedt ook contracten aan voor fleetowners. 100% probleemloos.

Officiële partners