Uw norm is voor ons de standaard

Bij HDM hebben wij service en klantgerichtheid in het bloed, waarbij we onszelf elke dag willen verbeteren. Onze standaarden hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan, waarbij wij u willen overtuigen van onze kracht.

High value

HDM biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor motoronderhoud en -reparatie. Zowel in de werkplaats als op locatie. Ons team weet dat een hoog serviceniveau, flexibiliteit en directe communicatie de sleutel zijn tot klanttevredenheid en een langdurige relatie.

Service never stops

Team HDM staat voor u klaar, dus mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, bel ons gerust en wij helpen u verder. Elke plaats, overal, altijd!

Experienced service engineers

Onze ingenieurs zijn ervaren en opgeleid om aan uw ultramoderne motoren te werken. HDM is HSE (VCA-VOL) gecertificeerd. Voor Offshore werkzaamheden zijn alle benodigde certificaten aanwezig, waarbij HDM ook Engels geschoold is. En net zo belangrijk, onze service engineers weten hoe ze in uw specifieke markt moeten opereren.

Always innovative solutions

Nee is nooit een optie bij HDM. We zien het als een uitdaging om complexe problemen op te lossen en hebben de neiging om voor al onze klanten een innovatieve oplossing te vinden.

Always near

Onze monteurs reizen wanneer nodig en gewenst. De wereld is ons speelveld. Als u onze assistentie op locatie nodig heeft, vindt onze backoffice oplossingen en mogelijkheden. Onze logistiek manager brengt de onderdelen naar uw locatie en onze servicemanager vindt de beste monteur om uw problemen op te lossen en u weer op het goede spoor te krijgen.